måndag 13 juli 2009

Pannben

Vissa dagar så kan det kännas som att man lika gärna skulle kunnat skita i att sticka ut och klättra. I förmån till att ligga kvar hemma i soffan, öppna en påse chips och senare somna till en gammal Wallander-rulle.

Igår så hade jag faktiskt inte klandrat vare Hasse eller mig själv om någon av oss valt denna enkla och ack så bekväma väg ut, istället för att fara till i20-stenen igår.

Hasse hade jobbat på huset hela dagen och inte verkar ryggen bli så mycket bättre av det. Själv hade jag besökt gymmet, i ett försök att på något sätt hitta tillbaka till någon form av.. just det.. form, efter en månad av la vida loca (läs konferenser). Det var varmt och lite fuktigt ute. Jag upptäckte att jag glömt skorna hemma när vi packade ur bilen, så det blev en extra vända hem. Båda hade glömt myggmedel visade det sig väl på plats igen.


Men. Hur det nu än var så var det jäkligt nice att vara ute. Hasse drog fram ett gammalt indiantrick ur rockärmen och lade rikligt med granris på elden, vips så var myggen borta.

Den kraftiga röken som bildades resulterade i mobilkamerafoton som övriga klätterbloggar hade kissat på sig av avund för.. eller kanske inte.

Dock gav röken i kombination med daggen en makalös friktion.. eller kanske inte det heller.

Men. Det kändes dock riktigt bra efteråt att ha kommit ut efter alla om och men. Som medlem i Team Jante så är jag den förste att påpeka att jag inte besitter sveriges tjockaste pannben.. men jag tror baske mig att det börjar ta sig.. sakta men säkert.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att se att ni är igång och lika entusiastiska som någonsin...?

Ska försöka få tummen ur och publicera en alldelses för lång och långtråkig rapport om Lofoten mm. Bara det att en långtråkig film som hör till inte vill sparas som film av någon anledning...

//Sydde

Linkan sa...

Tror att du slog huvudet på spiken, entusiasmen är precis lika hög som vanligt här uppe =)

Kul att du nämnde rapporten från Lofoten, jag har nämligen börjat fundera vart den tog vägen. Börjar själv känna mig mer och mer peppad för var dag som går. Om ca 17-20 dagar så åker jag själv upp (träningsmorot deluxe).

Häkommintågå sa...

Nämen! Vad är det för fina tickmarks ni gör nuförtiden? Jag måste bara påpeka att jante inte tillåter leenden. Man är borta ett år och så blir ni så här obefogat glada. SUCK!!!

Sydde sa...

Den som väntar på något gott...

...kan inte alltid vänta sig att få precis det...

http://backstromjenny.wordpress.com

Mackan sa...

Linus och Hasse, visst kommer ni på DWS-tävlingen. Om du (ni) ändå ska upp norröver blir det ett fint stopp i Luleå på vägen.

Linkan sa...

Det lutar åt att det blir ett stop där för mig, inte för att jag vet vad jag skall göra på en 13m vägg.

Så höga boulderproblem har jag aldrig testat :P

mackan sa...

Det kommer att vara jugghivning upp till ett 12 moves boulderproblem så det är lugnt.