fredag 22 januari 2010

BIMBO-star

Ibland händer det inte så mycket på klätterfronten.. och vissa andra gånger händer det ingenting alls. Den senaste månaden så har nyhetsflödet här från umeå varit ungefär som den sista beskrivningen.

Det är anledningen till de senaste dagarnas tillbakablickar från 2007. Först var det mest menat till som en sätt ventilera en sentimental sinnestämning. Men så insåg jag att jag faktiskt skulle kunna använda den gamla mappen med klätterbilder till något .. inte vettigt ... men endock ... I mappen låg nämligen svaret till, den lite väl diskuterade, frågan om hur Saknad i Strid ss egentligen klättrades? Detta problem är nämligen något så underligt som ett 3-stjärnigt problem med en beta som ingen verkar förstå sig på. Smaken är som...

3 kommentarer:

Linkan sa...

Notera att stenarna under är uteslutna.

Jonas Wiklund sa...

Ledsen, men det där är ett fullständigt wacko sätt att klättra upp för stenen. Jag har gjort samma metod, med samma uteslutningar för fötterna, men gick snett åt vänster från näst sista bilden. 7A?

hassemannen sa...

Med risk för att få en liknande diskussion som på kjugebloggen; har någon gjort den enligt FA's definition?

Varianter på "Saknad i Strid ss" med tillhörande stjärnor och grader är för mig helt egal information.

Dock så vill jag få påpeka att jag har fortfarande inte den blekaste aning om vad man får och ska göra för att få ticka problemet. Det krävs mer än en bildsekvens för att räta ut alla frågetecken. Fick jag bestämma så skulle den dingla över kanten till Sverkers soptunna.