måndag 16 mars 2009

Inte en dag för sent!

Så startade utomhussäsongen även i Mosjön, med en hel del hjälp av snöskyffel och piasavakvast bör väll tilläggas.

För er som är intresserade så kan jag medela att området i dagens skick har umeregionens (Mosjön är härmed officiellt inmutad av umeborna) bästa anmarsch för närvarande. En pågående avverkning i områdets närhet har nämligen fått till följd att vägen är plogad hela vägen upp till vändplanen (vägen är faktistk i bättre skick nu än vad den var i somras).

Som grädde på moset så finns det även en traktorstig som går raka spåret upp mot området. Så allt som krävs är ca 100 meter snöpulsande sedan är du framme vid stenen.

Stort tack till skogsindustrin!

Förutom att skotta fram bulders så blev det även en del klättrade (denna gång utan spotter.. jag menar.. vad ska det va bra för?).


Return to sender assis from Linus Malm on Vimeo

Något som kommer att komma en dag för sent är däremot rapport och resultaten från lördags tävling, jag verkar inte kunna komma ihåg att få med mig resultatlistorna hem..

4 kommentarer:

hassemannen sa...

Sjukt vad stark du är ...

... men Mosjön kommer att vara blött ett tag framöver om det blir det väder som SMHI och yr lovat. Snösmältning i en bergsluttning brukar innebära bassänger under stenar.

Skulle UKHK ha upptakt vis S2 i helgen?

Mikael Andersson sa...

tur för dig Linus att du missa! Jag menar låsta projekt!....Trodde bara att det fanns en nyckel till denna, men tydligen har NÅGON gjort dubbletter... Starta inte ett krig du inte kan avsluta ;)

bra jobbat!

M

Linkan sa...

När "ägaren" till projektet bor mer än 20mil bort så har man gått om tid att mickla med låset :P

Jonas Wiklund sa...

Hmm... Vad är det för bisarr codec som alla windowsanvändare i sverige börjat använda? På min dator hackar filmerna som om hade de 0.5 bilder /sek!