måndag 27 april 2009

Ännu en helg i Mosjön

Jag börjar att se mig själv som local i Mosjön.. en besatt sådan.

I vanliga fall så brukar det inte vara helt korrekt att kalla sig local om man inte gjort alla (eller i alla fall en majoritet) linjer i den lokala vuxenlekparken.. men ingen regel utan undantag. Jag är undantaget.

Som local så är det alltid trevligt när man får besök till sin favoritspot. Men, tyvärr så har det varit lite ensamt därute både under hösten och våren. De som gjorde väsen av sig senast var framför allt Micke som imponerade stort när han var på några visiter under hösten. Nu under helgen så lurades äntligen delar av team-TKAK ut till storstenen, med Dag Knutsson i spetsen.

Sist Dag var på besök så satte han upp den mycket fina linjen Nirvana. Denna gången hade han siktat in sig på att repetera Mumana. Uppvisningen som följde var imponerande.


Muman in Mosjön from Linus Malm on Vimeo.

I övrigt så var det så var det i vanlig ordning close-but-no-cigar på Return to Sender för både mig och Hasse. Sent på kvällen så började vi jobba på en ny linje. En "link-up" mellan Nirvana starten och Mumana urtoppningen. Arbetssekvensen var riktigt delikat. Jag hoppas kunna återkomma med mer om den vid senare tillfälle.

1 kommentar:

Jonas Wiklund sa...

Jag la upp en underexponerad, grynig och dåligt ljussatt bild av Hasse på nya projektet på fejjan.

Annars är sunkkorten från "Return to Sender" på http://www.flickr.com/photos/wiklund/sets/72157605015457503/