måndag 28 september 2009

Döden

Så har det "äntligen" hänt; Bloggen är död!

En hel månad av ingenting har förflutit. Jag vägrar att prestera, Linus vägrar att prestera och vi har inga kompisar som presterar tillräckligt för att förtjäna en plats i rampljuset. Hela Mosjön suger och Umeå är jordklotets plattaste region. IKSU's inomhusvägg är "one of a kind" och sämre än så kan det faktiskt inte bli.

9 kommentarer:

sydde sa...

Skönt att ni inte är helt döda. Mosjön har väl haft ett par besök?

Jonas Wiklund sa...

God morgon din lilla solstråle...

Fredrik igen sa...

...och Jonas har pumptränat i Holmarna. Bra gjort!

Gjorde förresten ett halvlamt försök att ragga ihop ett gäng fjollträskare för att dra till Mosjön. Intresset har varit ganska svalt och själv har jag kanske inte heller varit så drivande pga sportklättrande och sviktande form. Kanske senare i höst.

hassemannen sa...

Mosjön och hela Umeå suger ... så skit i det. Ingen vill ändå vara i Norrland.

Ska ni ändå tillbringa en heldag i bilen så kan ni väl lika gärna åka söderut?!

FS sa...

Låter som att farbror Hans behöver lite miljöombyte? Och en hel kropp kanske?

Men kom ihåg: Det är aldrig för sent att ge upp.

Magnus sa...

Jag tror han behöver alkohol.... och mitt eminenta umgänge ;-)

Joakim sa...

Vänta ni bara... Efter helgen så kan antagligen professorn titulera sig 8b klättrare. Då kanske ni kan skriva ett litet inlägg om Umes stora aktivist. Men till dess kan ni väl smida planer på en "efter-säsongen-dricka-öl-kväll"???

hassemannen sa...

Det enda som kan föranleda ett Jonas-inlägg är för ifrågasätta varför han INTE klättrat 8b ... det är för mig en gåta att han lyckats undvika detta map hur många klätterdagar karl'n har ... men han har nog lekt lite för mycket med tunga klätterverktyg väldigt många meter från backen.

Sedan så är jag helt inne på Magnus linje. Jag behöver bli ruskigt full samt att jag behöver någon som ser till att jag hamnar i framstupa sidoläge ;-)

Magnus sa...

Eller "framåt huvudstupa" som ett stolpskott till polisstudent på fullaste allvar sa när de övade i korridorerna på IKSU.