onsdag 26 maj 2010

Dessa tider

Sedan Fontresan så var det först stort fokus på Return to Sender assis. Det har varit galet nära på tok för många gånger. Till slut så fick detta mig att åka iväg för att testa problem på andra ställen, närmare bestämt Bodins hemmadomäner, Sundsvall. Dessvärre så har de senaste två besöken mest resulterat i klättring inomhus, på grund av det instabila vädret. Men jag kan säga att Bodins senaste projekt bredvid Saga är ett riktigt fint projekt. I mina ögon är till och med finare än Saga själv.. således Norrlands finaste problem i de högre graderna???

Jag har inte frågat 8a.nu om detta uttalande är ok ännu, så jag är lite försiktig..

Här kommer i vart fall en teaser från filmandet från vårens resa till Font. Enjoy!

Font Teaser from Linus Malm on Vimeo.EDIT: Verkar som att Bodin slutligen fick knyta ihop påsen på projektet, med namn Nangilima. Grattis!!

9 kommentarer:

Bruno sa...

Oh, så nesligt Hasse. Hoppas du kom upp sen.

Fredrik sa...

Snopet va?
http://intheshadowofthecircus.blogspot.com/2010/05/project-no-more.html

Linkan sa...

Mja, snopet och snopet, stenen är ju perfekt nu :) Bra sten för att kalibrera gradkänslan.

En 7C, 8A och en 7C+/7B+ bredvid varandra. Lite hårt, hårt och totalt gradförvirring på samma sten, kan inte bli bättre!

Men jag förstår att det kanske hade varit trevligt att gå upp ett snäpp från Saga! Är det bara länkning mellan Nangilima och Saga som är kvar att göra nu? Eller är det några move som ni inte fick till?

sydde sa...

Så det var där det hände. Trist.

Hampus sa...

Kul att se att ni är tillbaka ute på Internet! Trodde för ett ögonblick att ni slutat existera. "Jag bloggar alltså finns jag" eller hur det nu var...

hassemannen sa...

Jo, i fortsättningen så ska jag åtminstone kolla in utsteget innan jag ger mig på highballs. Med facit i hand så skulle jag ha tagit juggen i stället för att gå till (vad jag trodde var den "rätta") sloapern.

Tyvärr så verkar jag inte riktigt lära mig av mina misstag utan landade på Fjodde (förlåt att jag så abrupt avbröt ditt dagdrömmeri) och stukade foten på nytt ... fast knäet som jag spöade i20-stenen med känns värre ... fast inget är i närheten av ischiashelvetet.

Tricket får nog bli att ta på mig selen när jag bouldrar. Jag vägrar falla inknuten men utan så verkar jag få hybris!

/Gud

hassemannen sa...

Men en sak har jag i alla fall lärt mig ... lägg ALDRIG en liten padda ovanpå en stor padda ... även små paddor har kanter!

sydde sa...

Mm, hybris är bra ibland, men inte alltid. har själv backat på den - trots Mondo och 2 meter lång Stefan P spott. Gör den nästa gång - när J kan spotta - aldrig att jag törs ramla på henne.

Carlos sa...

Vad är det för klagosång Hasse? Ischias, stukning, sönderslagna knän?

Kom hem till pappa och fika i stället. Här kan du finna förståelse och en tekaka på samma gång. Vi dinosaurier ska inte hålla på med pojklekar. Var på Fabben igår och fick klättra med några ynglingar. Har aldrig fått så mycket medlidande som när jag började räkna upp alla mina krämpor. Till och med en klapp på axeln fick jag!

Vem fan kom på repliken "att åldras med värdighet" egentligen?

Kul med nya problemet Fredrik! Den verkar vara hur fin som helst.