måndag 8 december 2008

Sen önskelista

I morgon är det julafton, det är på tok för mycket snö och alla tankar kring utomhusklättring blir mest plågsama påminnelser om att jag bor i fel klimatzon. Det finns inte mycket annat att göra de närmsta månaderna, förutom att nypa plast, gå på blockhunt eller planera den kommande säsongen.
Därför presenterar jag här min aningens sena önskelista inför morgondagen som förhoppningsvis skall täcka alla dessa behov.

- Panasonic HDC-SD9. Motivering: Liten och smidig videokamera som filmar i full HD, utan att kosta skjortan. Kanske kan den hjälpa mig att få lite bättre kvalitet på mina klätterfilmer. Färgerna blir lite bleka med den kameran jag har nu.

- Project Holds The Wedge. Motivering: Den är stor(!!) tror inte att jag behöver säga mer..

- 7 + 8, 1789 straight ups in Fontainebleau. Motivering: Måste man inte ha denna guide?

- Ny vägg från Tjelmelands Friksjon. Motivering: Att få träna på väggar, likande de på boulder-NM kan inte vara tråkigt.

- Sievert PowerJet. Motivering: Jag vet inte hur jag kunnat leva utan en i 28 år.

- En bleau.info eller bouldering.no för den hela den nordiska boulderscenen. Motivering: Sverigeföraren är ok, men räcker inte riktigt hela vägen fram om man jämför med de andra två.

- En grön jul i framtiden, även norr om dalälven. Motivering: Visst är det fint med snö och man kan åka skidor och sånt, men jag lider av en släng av egoism.. och klättersug.. hela året!

Med det så önskar jag er alla, både norr och söder om dalälven, en riktig god jul.

2 kommentarer:

Carlos sa...

Nå, fick du något av dessa billigheter?

P.S. Det var jag som gjorde FA på Milky Way. D.S

Linkan sa...

Eftersom att jag är uppväxt med en far som alltid sa att "sjävl är bäste dräng" så föregår jag buldertomten på några av punkterna.

- Jag lyckades gräva fram ett stycke brännare från min fars garage.. jag lånar den.. kan man säga..

- Jag beställde en kopia av 7 + 8föraren.

- Avslutade det hela med att kallstarta Saaben.. får väll se om det ger någon effekt.

Resten är inget jag kunnat påverka.. än så länge.