tisdag 22 december 2009

Utvärdering -09 - The good shit

Läste igenom mitt tidigare inlägg. Det var en sak som slog mig. 3 av 5 mål nåddes ej.

Då kan man ju få för sig att förra året var en besvikelse?!

Nej, nej. Trots få avbockade mål i protokollet och färre tick i listan än vad man hade kunnat hoppats på så var säsong 2009 en riktigt rolig resa. Framförallt så var mängden nya klätterställen som besöktes större än tidigare år och det är sällan tråkigt att komma till ett nytt område, speciellt när man har gott sällskap.

Året började med en - för flera - minnesvärd resa tillsammans med Hasse till Stockholm, där vi krokade ihop med Henrik Josefsson, samt Jenny och Sydde. Därefter bar det av till Font med Björkén, Cajsa, Henrik och Micke.. självklart trevligt! Detta innan våren knappt börjat här uppe. Resten av våren spenderades framför allt i runt Umeå, Mosjön och Sundsvall.

Under sommaren blev det inte mycket bra klättring, men jag var en vända i Götet och fick chans att träffa Carlos och Anna igen, samt hinna med lite misär bouldering i hettan.

Under hösten så for jag till Norge med Micke och Karolina. Riktigt fin resa även denna.. hade nog blivit perfekt om inte bilen (..eller Forden med stort F) ställde till det en hel del.

På det hela taget så var det ett bra år klättermässigt. Men det är klart.. vissa saker borde ha gjorts!

Return to Sender Assis - close! from Linus Malm on Vimeo.

1 kommentar:

sydde sa...

Bra att du är nöjd med året. Och man måste ju spara några godbitar (jag har sparat MASSOR till nästa år).

Ni är förstås välkomna igen i vår. Hoppas på en repris men med liiite mer gästvänliga förutsättningar.

Gott nytt år!