tisdag 22 december 2009

Utvärdering -09

Första delen av försäsongsträningen är nu avklarad. Jag sammanfattar den som ett fall framåt jämfört med året innan och defenivit bättre än slutet av utesäsongen. Eftersom att jag var god nog att lägga upp en par mål inför förra säsongen så är det dags att syna dem i sömmarna.


Mål 1. Högre Flash-förmåga - Check, rätt bra odds för flash på de flesta branta 6C och kan i förvirrat tillstånd få iväg en 7A. Kul!

Mål 2. Stabil på 7B - Nja, dåligt formulerat mål att börja med. Jag har överlag behövt kortare tid för nya 7B, men självklart är många utom räckhåll även femtioelfte gången. Men stabilare, jo.

Mål 3. Return to Sender Assis, Mosjön - NEJ!!! Många dagar på, ingen send. Alla move gjorda under våren (då jag smet upp för ståstarten) och var väldigt nära flera gånger på länk. Är endå nöjd med hur det gick under våren. Under hösten så var jag helt enkelt inte i samma form, så det hade varit förvånande om jag gjort den då.

Mål 4. Björnkram Assis, Skravel 2 - Nej. Tveksamt om jag kan göra detta problem. Helt sjukt hård för mig.

Mål 5. 7C+ - Nej. Det var nära på några problem i år, men jag måste helt enkelt höja mig en nivå.

Sammantaget så har basen har blivit bättre, men toppen har inte höjts.. om man bara kollar ticklistan. Vad detta beror på är något som jag helt klart måste fundera vidare på, men jag är nöjd med att ha fått en bättre lägstanivå. På de 7C och 7C+ problem som jag testat så har jag behövt mindre tid för att göra svårare move än tidigare. Tyvärr så har det inte riktigt räckt till på länk. Om det är fysisken eller psyket som det suttit i är svårt att säga. Det ena brukar ju ge det andra.

*Fotot är tagit av Cajsa Nilsson, problemet är en 2-move-wonder som heter Pingu,7B+, och ligger i Västanbäck.

Inga kommentarer: