torsdag 22 april 2010

Mosjöförare

Med detta bloginlägg så vill vi klargöra att vi i fortsättningen kommer att lägga in vår information om Mosjön på 27crags.com. Det har absolut ingenting att göra med att vi på något sätt tycker att Sverigeföraren är ett sämre alternativ utan mer för att undvika att trampa någon på tårna. Vi har väl helt enkelt väldigt olika syn på problemdefinitioner och grader och detta känns som den minst komplicerade lösningen.

Nu till något annat roligt. Monty Pythons Dirty Hungarian Phrasebook.


För våra två trogna läsare så vill vi få informera om att sticket har anlänt till Norrland. Filmer bör komma snart (om bara Linus kunde sluta bry sig om jobbet).


8 kommentarer:

Ulf sa...

King! Bra beslut, det kommer bli snyggt.

hassemannen sa...

Problemet är att ingen av oss förstår oss på den nuvarande föraren. När föraren säger >7 och vi tycker 5B så har något (i informationsförmedlingen) brustit fatalt.

Vi är helt enkelt väldigt dåliga människor som måste ha det på vårt sätt.
/Gubbjäveln

Mackan sa...

Ja. Var är filmerna? Är speciellt intressard av ett klipp från ett problem i Isatis, "L'arrache pied" ;).

Linkan sa...

Den är på g, skall bara utföra chefens senaste direktiv om att lösa världsfreden och ta fram en universiell cancermedicin utan biverkningar.

Anonym sa...

Det var jag som gjorde FA på Milkyway

hassemannen sa...

Förlåt ... nu är det ändrat. Rätt ska vara rätt!

Problem 92 på Milkyway-området

Anonym sa...

Helvete Hasse! Make på inkompetens får man leta efter. Det ska stå Anonym. Hade jag velat skriva mitt riktiga namn så hade jag gett order om det. Man kan inte lita på Umebor så fort man inte är på plats.

När Carlos är borta dansar Hasse och Linus på bordet!

Jag måste fötydliga att jag inte var först på Milkyway, jag gjorde den 67e repetitionen. Mao, jag var inte först men jag gjorde det bäst!

Nu tar jag åter min osynliga klädsel oc återgår till den vardagliga glanslösa anonymitetn. Klick!

Anonym sa...

Hasse, när du ändå håller på kan du väl skriva mig som FA på alla problem i Ume plus Mosjön. Min Scorecard är lite mager nuförtiden