tisdag 15 februari 2011

T minus 20 dagar

Jäklar, tiden flyger verkligen förbi. När planerna för en resa till Bishop grusades innan jul så lades fokus omgående om till Font. Det var inte direkt svårt att hitta inspiration, det är ju trots allt ett område i världsklass. Världens största sandlåda, för vuxna.

Tick-listor är alltid jäkligt roligt. Att ticka av dem verkar dock inte vara lika roligt, inte om jag skall kolla på min egen från förra året.

Jäklar, inte en enda av de 15 problem som var med på listan gjordes!! Nu var jag iofs rätt tydlig med att det skulle vara en glädjekalkyl, men om sanningen ska fram så testade jag bara fyra av de problem som jag hade på listan. När jag så här ett år senare går igenom listan igen så kan jag faktiskt inte riktigt förstå hur vissa av dem ens kom med på listan.
Nå, vad göra?

Listan har kondenserats och "ratet" har tagits bort. Mot slutet har även en liten pärla fått komma till.

Noir Désir 7C - Fin linje
Symbiose 7C - Är det torrt när man går förbi..
Éclipse 7C - Klassisker
Écaille de Lune 7C - Har man gjort alla flytt så..
Gargantoit assis 7C - Snygging
Le Mandarin 8A - Det ser fortfarande sjukt lätt ut när Tyler gör den
Fata Morgana 8A - Alltid med på tick-listan till Font
Les Beaux Quartiers – Kalas linje!

Självklart så har jag lagt till en poll på sidan!

11 kommentarer:

sydde sa...

Gargantoit assis 7C från vart? Som jag fattar det finns det typ tre starter och alla skulle hålla samma grad (B+?) men jag gjorde den som startade från längst till vänster och den kändes som det la till ett plus, eller kanske lite drygt, till ståstarten. Antar alltså att det är någon av de andra starterna som är hårdare. Hur som en snygging som sagt.
Jag har hört att du blitt stark Linus så jag tror på Fata Morgana.

Hasse sa...

I sanningens namn så fick väl inget av problemen en "ärlig" chans i våras.

Först så regnade det satan. Sedan så kraschade jag foten och efter det så stapplade med dig ut till fata för ett nattpass. Efter det så kom solen.

Vi åker en månad tidigare i år. Hoppas sändarguden beviljar audiens.

Bruno sa...

Har ni gjort Berez?

Anonym sa...

En ultra läcker 7C - Le Tailleur de Mensonges!

Kalmar Linus

Linkan sa...

Sydde: Du har säkert helt rätt. Jag går helt och hållet på andra hands info om graden på detta problem. Det enda jag vet är att det är en jäkligt fin linje, med lite krydda på slutet.

Bruno och Linus: Tackar för tipsen! Som inlägget hintar om så är to-do-listan mycket längre än have-done-listan. Men alla nya förslag är jag tacksam för!

Hasse sa...

Berezina har jag nog aldrig ens gett ett vettigt försök. Varför vet jag inte riktigt. Kan iofs bero på att jag har stått under och vet att tre-fyra olika problem startar där men jag har aldrig haft en vettig aning om vad som är vad. Så blir det när folk ska göra varianter på varianter.

Gällande området Franchard Meyer. Att traska dit med barnvagn har inte känts som ett alternativ. Kanske det blir en tur dit i år då vi bor relativt nära.

Anonym sa...

Vem har sagt något om barnvagn?

Kalmar Linus

Hasse sa...

Hur ska jag annars få med mig Linus?

Linkan sa...

Kan själv!

Hasse sa...

Tycker att "Fata Morgana"-alternativet har lite för många röster. Är det månne så att du själv är lite för het på röstnings-knappen?!

Du vet väl att stödröster på sig själv oftast slår tillbaka i form av press, hets och stress. För att inte tala om dab, norrlands-spot och dåliga mattplaceringar. Jante hjälper inga styvkorkar!

Linkan sa...

Vad svarar en partiledarkandidat för sossarna på frågan "Vill du bli partiledare?"