fredag 4 februari 2011

Bleau 2011

Vi har haft bokningen klar ett par månader men på något magiskt sätt så har jag undvikit att se nyhetsvärdet i detta. Kanske mest på grund av att det inte finns något nyhetsvärde överhuvudtaget. Men TUS är ju en blog och på bloggar så ska man skriva om ointressanta saker.

Tillsammans med den spanska norrlänningen med den goa götlaborgsdialekten (aka Carlos) och min nu mera evige radarpartner Richard John "Dick" Grayson (aka Linus) så blir det lyxsemester i Playa del Fontainebleau. Tre veckor i mArse är vad som gäller. Denna gång så blir fokus på boendet (giten är typ ett slott), mat (i vanlig ordning så bosätter man sig i närheten av gigantiska Carrefour) och lekstuga (precis alla äkta och oäkta ungar ska med). Vem vet, kanske till och med pappalediga Sydde ansluter. Den som lever lär se.

Så vad är så speciellt med just denna font-resa (den tredje inom ett år!)?
*) I våras så var det comeback efter ett lite för långt skadeuppehåll. Gick hyfsat. Framförallt så var det jävligt roligt. Iofs så regnade det första veckan och sommaren anlände tredje veckan men ändå riktigt roligt.
*) I höstas så var jag både sjuk och jävulskt sliten. Dessutom så hade vi pissväder och bilinbrott. Det är glömt nu. Vilken höstresa?
*) Nu börjar jag faktiskt känna att formen är åter gryende. Jag känner mig inte en dag äldre än 38 ... och det är jag inte heller.

Nå varför skriver jag detta?
Det börjar vara dags för upptakt. Linus har lovat att komma med ett blogginlägg om tankar inför resan. Om hur otroligt stark han är! Linus har gått cirklar runt undertecknad ... fram tills nu.

Om det var smart att åka på Amerikansk konferens/mat-resa medan jag tränar secret kung-fu power training på hemmaplan lär han säker berätta ;-)

8 kommentarer:

Sydde sa...

Haha! Visa den där unga uppkomlingen hur det går till.

Just nu ser det mörkt ut för mig. Efter helgen kanske det har ljusnat... eller inte.

Hasse sa...

Jo, Linus har en hel del "soul seeking" på agendan. Om vi säger som så; hade han varit veterinär så hade han avlivat mig för länge sedan. Nu är det annorlunda, nu tror han på uppståndelse och annat trams.

För mig ser det alltid mörkt ut ... bara plocka fram pannlampan och hackan.

Lukes father sa...

Så har det äntligen hänt! (tack vare att jag har psykat honom konstant under hela veckan ;-)

Linus kunde inte släppa att "de äldre" tokdominerade så han satte sig själv på en veckas fingermördande träning och simsalabim så fick även han ticka inomhus-7C. Grymt!

Trägen (läs:ångesten) vinner!

Linkan sa...

Jo, det kändes som att måttet var rågat :)

Sen är det väll ingen hemlighet att man inte kan vila sig i form, om man inte har något att vila upp sig från.

En vecka på hormon-burgers var kanske inte det bästa för dagsformen. Men, efter ca en vecka så börjar det kännas lite mer naturligt att nypa plats.

Men, det känns som att det är lååångt kvar till Fontan.. och på tok för mycket snö runt knuten.

Carlos sa...

Jag inser just hur jobbig den här semestern kommer att vara. Hä komm int å gå!

Hoppas Sydde dyker upp i alla fall.

Linkan sa...

Jobbig?!

Ni kommer ju att få chans att bli guidade i hela 3 veckor i Font av norrlands två största egon, Hasse och Linus.

Ingen klätterdag kommer att vara en tävling, du behöver inte känna prestationsångest. Det är ju bara en lek :)

Bruno sa...

Vad hände med senaste inlägget?
Kom ni på bättre tankar?

Hasse sa...

Jag sitter och har ångest med min kappa och behövde få utlopp för min frustration. Jag glömde för ett tag bort vems galna nyheter jag kommenterade.

Men jag kan dra kontexten för de som är intresserade; Jens har inte via "brave and humble"-gradering stoppat någon gradinflation. Väldigt många problem i font har haft samma grad under väldigt lång tid. Hade det varit inflation så borde väl alla problem blivit enhetligt uppgraderade under specifika tidsintervall.

Att folk som klättrar på populationens maxnivå inte riktigt lyckas reda ut om de har flyttat ribban exakt ett ekvidistant gradsteg lär alltid ifrågasättas av communityn. Dock så tror jag att "grader är inte viktigt"-siten bidragit mest till att boosta gradhetsen ... samt att skapa osämja.