måndag 10 november 2008

Säsongsavslutning

Igår slutade min säsong -08 officielt, i och med det första "riktiga" träningspasset inomhus.

För att fira denna stora dag så passar jag på att byta språk på bloggen. Min tanke med att lansera en blogg om bouldering omkring umeå på engelska var från första början en reaktion mot att det finns så lite information om svensk klättring på engelska. Vilket en hel del av de utländska klättarna som jag möter på vid IKSU påpekat.

Dock så har jag kommit till insikt att de flesta från klättrare av utländsk härkomst verkar ha någon besynnerlig hängivelse till att knyta in sig.. varför jag bestämt mig för att sluta besudla internet med dåligt vokabulär och dassig grammatik.. på engelska i alla fall. Den dagen jag börjar skriva om repklättring så får vi se.

Detta språkbyte kommer så klart innebära att Hasse kommer få utala de bevingade orden "Vad var det jag sa" och Carlos få utbringa sitt motto "Kommer aldrig att gå". Vilket gör världsordningen på vissa sätt återgått till sitt normala.. fast kanske det är så att Carlos numera helst kommer att säga något i stil med "Dö, käcka dig inte", men så är han ju bara för "go" också!

Under senare tid så har det förekommit påtryckningar på redaktionen från vissa besökare, vilka krävt mindre snack och mera verkstad. Därför trotsade jag och Per Lindmark kylan förra helgen och levererade.. ett stycke fotografi av Per på Amplified. Vi tog således verkligen i från tårna, well, Perran i alla fall.


Tyvärr så har jag inte hittat igen några gamla arkivbilder på Mikael Andersson på Saga, Raholmen, men likväl så är det bara att gratulera till detta fina tick! Även fast det kommit till en del nya fina linjer här uppe i Umeå, så kvarstår nog Saga som den snyggaste linjen i de högre registret här uppe i norr.

Själv så har jag haft två softa veckor vilket har givit tid över för mitt tredje stora intresse (strax efter att klättra själv och att rädda fantasivärlden i Oblivion 4) nämligen att leta block! Det börjar likna en drog.. och det blir ett angenämt beskymmer att välja sina projekt inför våren! Här har ni några smakprov av vad jag och Hasse letade oss fram till under helgens (bakfylle)dimma:5 kommentarer:

Carlos sa...

Gött mos!

Anonym sa...

Jag vill tacka både mig själv och Calle för den gedigna jantelagsuppfostringen som vi tvingat på Lina. Han måste ha våra förmaningar konstant ekandes i bakhuvudet inför varje uttalande.

Vårt jobb är klart!

/samvetet

Carlos sa...

Amen!

Linkan sa...

HA!

Ni kommer aldrig att bryta ner mig!

Carlos sa...

Såja Linus. Stå på dig!

Va vare ja sa?