tisdag 5 maj 2009

I väntan på finbesök..

.. så blickar vi tillbaka på helgens höjdpunkt i Sundsvall!

Untitled from Linus Malm on Vimeo.


Micke avverkade Breakdance efter två dagars jobb och föreslog en höjning av graden till 7C+. Problemet har stått orepeterat i 6 år. Jag testade själv problemet och måste säga att det är ett särdeles fint problem och jag ger tills vidare medhåll till Mickes gradförslag. Jag hoppas att jag inom en inte alltför avlägsen framtid få chans att testa och bekräfta/dementera gradförslaget.

Från start är flytten jämnhårda, med både fysiskt tunga och mera känsliga flytt, fram till det att man har nått kanten med händerna.

Men till helgen blir det återbesök i Mosjön!

8 kommentarer:

hassemannen sa...

Snyggt "butt-shot" på kruxet! Nu äntligen får man utnyttja den fantastiska kvaliteten som erbjuds med high definition!

Mikael Andersson sa...

DAB!

Har ni sett den...runt 44-47 sek. En liten en, som jag märkte först nu...synd att den kom på film ;)...

Har jag repeterat den egentligen?

Fredrik sa...

Inget som gör något för bestigningen men alltid tråkigt när man gör dom. Har ju själv en klockren DAB i Phantasmagoria. Trodde även att jag hade gjort Saga tidigare än jag gjorde tills jag kikade på det jag hade filmat. :-(
Personligen har jag noll tolerens vad gäller mig själv, men vet att jag kan göra det utan märka det i stridens hetta. Därför vill jag gärna att de jag klättrar med påpekar detta om de har noterat en DAB.

Linkan sa...

Ja du vet vad de säger:

Gör om, gör rätt!!

=)

hassemannen sa...

Ja, vad ska man säga? Årets största DAB och han låtsas som ingenting har hänt. Undrar hur ofta detta har förekommit? Att han sedan vill gradera upp problem är rent oförskämt ... fy på dig Mikael!

Tydligen så är etik och moral om bestigningar helt upp till gemene man. Var person har sin nivå!

För egen del så är norrlands-spotting, dab-frigång på minst en decimeter samt filmbevis det enda som kan övertyga mig själv att jag möjligtvis har gjort ett problem. Dock så är det helt egalt om jag är övertygad eller inte.

/Egon

Magnus sa...

Bodin: Är det inte din DAB i phantasmagoria som är så klockren att man kan sätta potatis i fåran efter hälen? ;)

Inte för att jag betvivlar på att du satt problemet men lite nostalgikul är det ändå...

Jonas Wiklund sa...

Skämt åt sido så var det där ingen dab...

El patron sa...

Min senaste i Albarra var mycket roligare när jag fick en ordentlig pendel och DABBADE mellan benen på Moritz (från Stockholm). Jag fick göra om problemet men Moritz var inte där för en andra dab.